29.9.2013

pipo päässä aina.

Päivän asua, kun oltiin menossa mummulaan papan synttäreitä viettämään ja poikettiin matkalla moikkaamaan alpakoita. Nyt jo ne alpakat pois kirjurista, hiukan siellä on kylmä :-(

Mummulassa oli kylässä myös mun isoveljen ja hänen perheensä ihana Mimmi-kissa♥ Haluisin myös viedä Pajua ulos, mutta en uskalla kun ei sille oo annettu mitään rokotuksia ja muutenkin se on sisäkissa niin tuntuu et se kaipais sit ulos ihan hirveesti.


12 kommenttia:

 1. noi sun hiukset on ihan törkeen kivat !! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana asu:)

  http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Sisäkissal se voi ol aika shokki ku viedää ulos, meinaa mee kissa ottaa heti kynnet esii ja kattoo sil ilmeel, et mitä sää mul oikee teet :D mut kyl se sit vähä aja pääst jo nauttiiki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä juat pelkään et se menee iha sekasi :( ja sit kans et ku menee sisäl ni sit itkee ja haluu ulos

   Poista
 4. Me käytiin kissojen kanssa kesällä aika paljon pihalla, ja välillä laitettiin kiinnikkin et ne voi keskenään siel olla ja mennä. :) Se on kivaa kun ne on pihalla, saa esimerkiks laittaa ruokaa ja siivota ihan rauhas, mut noi ainaki huus niin kovaa kun halus takas ulos. :D Mut ei noi enää oo kerjänny ulos, kun ei oo vähään aikaan päästetty, eikä ne viihtyiskään enää paljon, toi kylmyys on niille liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ehkä mä sit ens kesänä uskallan :)!

   Poista
 5. Ihana asu sulla ja kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 6. Meillä viedään kissaa aina välillä valjaissa ulos ja se on ekan minuutin et what the hell mutta sitten se jo kirmaa ihan intoa piukassa ja puskee meitä aina tasasin väliajoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. awww, joo mun veljen ja niiden kissa just oli mun mielestä ulkona ihan ku koira :D se tutki kaikkia paikkoja ihan innoissaan ja just veti :D

   Poista

Kiitos kommentista♥