30.10.2013

Blog awards

Ohmy, jotkut ihanaiset on ehdottanut mua blog awardseihin lifestyle-kategoriaan vuoden inspiroivimmaksi blogiksi. Vastassa on isoja blogeja, Annika O, Tim kiukas ja muita, joten en kyllä usko voittoon, mutta aina voi toivoa :-)! mua voi äänestää täällä , mun blogi löytyy siis lifestyleosion oikeen puoliselta palstalta aaaika alusta.

Tässä teille taas videota eilisistä

10 kommenttia:

 1. Heh. Mä laitoin ehdotuksia menemään ja kirosin kun ei ollut "valokuvausblogit"-sarjaa, niin ehdotin sun blogias juurikin tuohon lifestyle kategoriaan :)

  VastaaPoista
 2. En kyllä yhtään ihmettele että teitä on ehdotettu siihen, nimittäin teillä on oikeesti inspiroivia nämä postaukset. Esimerkiks tämäki, ku näin nuo valmiit kuvat niin ei hitsi että tekis mieli ottaa tuosta vierestä kamera kouraan ja lähtä ottaan muotokuvia!! Mutta pimeetä ja ilman mallia niin minkäs teet :-D Ja teillä on muutenki erilaisia nää postaukset ku yleensä, ja tosi huippua että ootte ottanu mallia esimerkiks ulkomaalasilta postaajilta jotka tekee erilaisia ku esimerkiks täällä Suomessa yleensä.
  Katon aina innolla näitä videoita, tosi hyviä. ♥

  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen<3 puhut teistä, mut teen blogia yksin ja vaan toi vlog on mun ja Unan yhteinen :)!

   Poista
  2. Oho! Jotenki kuvittelin et toi on se vlogiäänestys-juttu, mut niin tietysti :-D no mutta joka tapauksessa, inspiroivia ootte kyllä molemmat vlogin ja sä blogin suhteen! :)

   Poista
 3. olipas kiva video ja ihania kuvia taas kerran! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiina<3 koska taas poriin ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista♥