4.10.2013

Ootd: polka dots and burgundy

Tän päivän asua kun käväisin kaupungissa. Oon niin innoissani, valokuvauksen ja yhteistyöjuttujen saralla kuhisee hiukan, ja odotan innolla että mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan. Syksy on ihanaa aikaa! Asuna siis: hame kirpparilta, Zizzin paita, forever21:n ristikoru, conversen tennarit ja Seppälän niittipipo.

3 kommenttia:

 1. Sulla on upea blogi! Oot ihan tajuttoman hyvä kuvaamaan ja muokkaat kivasti kuvasi:) selasin eilen sun blogia ihan sika pitkälle, en pystynyt lopettamaan kun aina vaan tuli hienoja kuvia lisää ja lisää! (lopulta oli pakko mennä nukkumaan) Olisi kiva tietää sun kuvailuista vähän enemmän, kun en minkäänlaista infoa oikeen löytänyt... Millä objektiivilla yleensä kuvailet ihmisiä? Opiskeletko valokuvausta jossain?

  Tää blogi on <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan sama mielipide Liisin kanssa! :-) Näihin kuviin tulee aina jotenki tällanen tosi kiva yleissävy. Millä toiminnolla säädät yleensä tuon koko kuvan sävyn vai kokoatko sen tavallaan useammasta eri muokkauksesta? :-)
   Koska on muuten tosi kivan näkönen!
   Mulla on koottu kaikki mun seuraamat blogit tuohon osoitepalkin alapuolelle, ja sieltä aina klikkailen ne päivittäin auki. Sun blogi aukee kyllä tosi monta kertaa päivässä, et onko tullu uutta postausta! Näitä on vaan niin kiva kattoa. Tuli mieleen tuo sama kysymys ku Liisillä, et opiskeletko valokuvausta vai onko se vaan harrastus jonku muun opinnon ohella?


   www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

   Poista
  2. Vooi kiitos ihanaiset<3. Oon kyl tos kesän aikan kirjottanu sellasen "minä ja valokuvaus" postauksen :--) kuvaan ihmisiä poikkeuksetta tällä hetkellä aina 50/1.8 putkella. Kuvanmuokkauksesta oon kans kertonu ennenkin mut käytän melkein aina curveseja ja selective colouria. En siiis opiskele valokuvausta mut oon kyl ajatellu myöhemmi mennä opiskelee :))! Kiitos teille, piristitte mun iltaa

   Poista

Kiitos kommentista♥