12.10.2013

Vlog
Minä ja Una alotettiin yhteinen vlogi, käykääpäs tilaamassa ja kommentoimassa :)!

4 kommenttia:

 1. Tuli tuosta kysymyksestä mieleen, et mitä pelastaisit palavasta talosta jos ois varmaa et perhe pelastuis. Meijän talo palo viime vuoden lopussa, ja oon miettiny sitä ennen tuota kysymystä monesti. Nyt, ku se tuli oikeesti kohdalle, niin ainoo asia mitä oikeesti halusin pelastaa oli kissa. Sillon ku meijän talo oli tulessa, ite olin Helsingissä, niin meijän isä oli kuullu kissan maukumista. Se oli sit avannu ulko-ovea ihan varovasti ja oli ollu ite kyykyssä et ei hengitä sitä savua. Nii kissa oli yrittäny juosta sisälle mut iskä sai potkastua sen just pois, koska jos se olis päässy sisälle niin sitä ei ois enää saanu hakea sieltä.. Se oli sit kadoksissa muutamia päiviä, ja yritettiin jopa minkkihäkillä sitä saada kiinni. Mutta ei onnistunu. Sit pari iltaa ennen talon purkua, isä oli siellä talossa hakemassa viimesiä arvoesineitä joita sieltä sai ottaa, ja huomasi mun veljen peiton alta mustaa karvaa. Se sit meni kattomaan ja meijän kissa nukku siellä peiton alla :( Sillä oli aina tapana mennä sinne peiton alle, koska se pelkäs esimerkiks imuria. Sinne se oli sit palannu särkyneen ikkunan kautta turvaan ♥ Itkin oikeesti onnesta, koska mun kissa oli ainoo asia jonka halusin löytää. Mun koko perhe selvis siis hengissä!
  Mutta joo, tää postaus oli tosi kiva ja käyn tilaamassa teijän kanavan heti! :-) vaikuttaa tosi kivalta et pitää vlogia samaan aikaan blogin kanssa, oon monesti itekki harkinnu et virallistasin sen itelle sellaseks "harrastukseksi".


  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Oii surullinen mutta ihana tarina :--(♥ kissa olis kyllä tärkein. EIkä tollasta osaa ajatella realistisesti ennen ku tilanne tulee oikeesti eteen. Joo virallista ihmeessä ja kommentoi sit vaik ton ni meki löydetään se :)!

  VastaaPoista
 3. super kiva blogi :)http://www.pink-sparkling.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista♥