8.5.2014

Vuoden ensimmäinen picnic

Pari päivää sitten vietettiin ihanaa päivää Pinjan kanssa. Ajeltiin (ympyrää koska ei löydetty perille niin helposti kuin piti) ympäri Noormarkkua, kun etittiin superkaunista Ahlströmin aluetta. Käytiin kattomassa, jos omenapuut jo kukkis, mutta oltiin liian ajoissa. Pystytettiin picnic veden äärelle ja nautiskeltiin ihanista eväistä, jotka Pinja oli kasannut. Vaikka tuuli oli kova, ja molemmat meinattiin jäätyä, niin ei annettu sen haitata vaan nautittiin ihanasta hetkestä.


Eväiden ja juttelun jälkeen lähdettiin ajamaan takaspäin ja päätettiin mennä kuvamaan muutamat kuvat. Ajettiin kirjurinluotoon ja otettiin kuvia ilman mitään suurempaa ideaa. Nää kuvat on hiukan erityylisiä, kuin mitä yleensä otan. Jotenkin paljon pirteempiä ja kevyempiä. Kivaa vaihtelua!

Tänään innostuin ihan sairaasti, kun tulin kuvaamasta yhtä näytelmää puol kymmeneltä illalla, ja mun astuessa ulos aurinko ei ollut vielä laskenut. Mä rakastan tätä oikeesti. Ei tarvi päättää pelkän valon mukaan koska menee kuvaamaan, vaan hyvää valoa( =aikaa kuvata) on päivittäin paljon enemmän.
13 kommenttia:

 1. Ai että miten ihanat kuvat - sulla on taito hyppysissä!!! <3

  VastaaPoista
 2. Vau! Noi kuvat on ihan mielettömän upeet!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Pinjalla voi olla osuutta asiaan :-D

   Poista
 3. Oi ihanan näköstä, ootan niin innolla kesän picnicejä!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! :)

  http://marjukkakatariina.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Valitsin sun blogin yhdeksi lemppareista linkitä blogisi -postauksessa :)

  http://storyofmylife-pepa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista♥