12.6.2014

bts-kuvia kuvauksista

Meillä on viikon sisällä ollut kahdet Nousevan Myrskyn kuvaukset. Me järjestettiin kilpailu, jossa etsittiin näihin kuviin mallia, ja voittaja saisi kuvattavat korut itselleen ja näkyvyyttä mallina. Valikotiiin voittajiksi kaksi mallia, koska osallistujia oli paljon ja kaks hyvin eri tyylistä mallia nousi joukosta esille.
Toiset kuvaukset olivat viime viikolla ja saimme kuvauksiin taitavan maskeeraajan Veera Rintamäen. Päivää ennen malli perui, mutta onneksi Una pääsi tulemaan tilalle. Veera teki ihan älyttömän ihanan meikin. Toiveena oli, että Unan pisamat eivät peittyisi, silmät olisivat utuiset ja huulet pinkkiä sävyä.

Nousevan Myrskyn kuvauksissa halutaan yleensä mennä luontoon ja etsiä mielenkiintoisia ja eri värisiä elementtejä sieltä kuviin. Ensimmäisenä spotattiin tällaisia pallomaisia kukkia, jotka varsinaisissa kuvissa käänsin sävyltään huulipunaan sopiviksi.

Keltaisen paidan kanssa sopiva puska oli loistolöytö.

Kuvauksissa Liisasta (itse yrittäjä) on ihan älyttömän suuri apu. Kun itse keskittyy valoihin, varjoihin, väreihin, mallin ilmeeseen ja asentoon niin Liisa tarvittaessa kääntelee koruja oikeinpäin, asettelee vaatteita, hiuksia korvakorujen tieltä ja vaihtaa uusia koruja.


Toiset kuvaukset olivat eilen mallikilpailun voittajan Margaretin kanssa. Suunnattiin kuvaamaan Meri-Poriin, jossa ihastuttaa rannat ja korkeat mäntymetsät sekä tietysti se meri. Margareta oli mallina todella helppo ja ammattimainen, vaikka sanoikin ettei ole ennen tehnyt valokuvamallin hommia. Kuvauksien tavoitteena oli ihan vaan uusien kuvien lisäksi kuvia uusista pihka-korvakoruista. Mielessä oli ajatus, että niistä olisi hyvä saada kuva etusivulle.
 Me löydettiin ihan mahtavia paikkoja, joissa kuvattiin. Varsinkin noi suopursut on mun lemppareita. Ne tuoksu niin hyvälle, hahh!
Mitä tykkäsitte tällasesta katsauksesta kuvauksiin? Seuraavaksi sitten valmiita kuvia.

2 kommenttia:

  1. Tosi mielenkiintoista lukea, mitä kulisseissa tapahtuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla, voin jatkossakin sitten tehdä tällasia :)

      Poista

Kiitos kommentista♥