11.7.2014

Tampereella

Ruisrock meni siinä vaiheessa päin puita, kun olin menossa ostamaan lippuja ja huomasin, että leirintä oli loppuunmyyty. Yritin viimeisillä voimilla etsiä joltain lippua, mutta se ei tuottanut tulosta. Päätin sitten etten mee sinne ollenkaan, koska ois ollut tyhmää olla muualla yötä kuin kaverit, se leirintä on kuitenkin niin suuri osa sitä festarikokemusta. Ajattelin etten haluu jäädä kotiin koko viikonlopuks nyyhkyttämään yksin niin päätettiin sit poikaystävän kanssa lähteä käymään Tampereella. Tarkotuksena oli lähteä hiukan poispäin Hämeenkadun ketjuliikkeistä ja koskarista ja muista paikoista, joita ollaan nähty ennenkin monta kertaa. No eihän siitä mitään tullut kun meillä oli aikaa vaan muutamia tunteja.
Käytiin kirppistelemässä Laukontorilla Radiokirppiksellä ja Tarinakirppiksellä. Kummastakaan en kyllä tällä kertaa löytänyt mitään. Ennen tykkäsin radiokirppiksestä ihan sairaasti, mutta nykyään siellä on aina miljoona ihmistä ja tavarat on ylihintasia. Ainoo järkevä juttu ois mennä sinne ihan heti kun se aukee, sillon voi tehä paremmin löytöjä ja ihmisiä ei oo niin paljoa liikkeellä.


Käytiin syömässä koskarissa Anthony's nimisessä ravintolassa. Ruoka oli hyvää, muistutti Amarillon ruokaa. Hinnat oli samanhintasia, kun amarillon alimmat hinnat eli erittäin jees!

Otan yleensä tosi laiskasti fisulla kuvia, mutta nyt kun kuvasin videota sillä ja se oli kokoajan esillä, niin otin pari tällasta yleiskuvaa sillä. Ihana sininen taivas!

4 kommenttia:

  1. oi tää oli kiva video! Tykkäsin, tosi kesänen :-) Rakastan Tamperetta, vaikka oonki tällä hetkellä vielä Oulussa, tuun varmasti joskus muuttaan Treelle kunhan mahdollisuudet antaa periks! Ihana kaupunki. ♥

    www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentista♥