20.8.2014

Nallukka

Meillä on uusi vauva. Eli siis kissanpentu, joka saapui meille pari viikkoa sitten. En oo ehtinyt tulla blogiin kertomaan asiasta vielä, kun teatteri, koulu ja kipeys on vienyt kaiken ajan ja voimat.
Viimeksi kirjoitin samantyylisen postauksen, kun Paju tuli meille. Sen löytää täältä.

Kisu sai nimekseen Nalle, vaikka vaihtoehtoja oli tosi paljon muitakin. Nalle vaan kuulostaa niin ihanalta ja sopii hälle mun mielestä niin hyvin.
Nalle tuli meille 4 kuukauden ikäisenä, mutta oli silti ihan älyttömän pienikokoinen. Muistaakseni Paju oli isompi, mutta voin olla kyllä väärässäkin.


Nalle on luonteeltaan tosi energinen ja pentumainen, eli leikkii kaikella mitä löytää ja käy tökkimässä Pajua kokoajan kun se nukkuu ja sit ne juoksee toistensa perässä.
Nalle ei oo sylikissa, mut se on kyllä tosi ihmisläheinen. Voi olla varma että jossain vaiheessa yötä se käpertyy meidän väliin ja herään siihen, että se tassuttaa mun ihoa. Se myös tykkää kun sitä rapsutetaan niinkun koiria. Yleensä kissat ei tykkää kun mahaan kosketaan, mutta Nalle kierähtää selälleen ja nauttii. Se on myös hurmannut mun kaverit, kun ne oli kylässä. Nalle oli sylissä ja varmaan kolme ihmistä silitti ja rapsutti sitä kokoajan ja se oli ihan innoissaan :D


Vaikeuksilta ei olla vältytty, koska huomattiin melkein heti, että pienellä on korvat täynnä tummaa ''purua'', joka oli selvä merkki korvapunkeista. Saatiin vaivaan onneks lääke heti seuraavana päivänä. Kun korvapunkit ja madotus oli hoidettu, niin ajateltiin ettei ongelmia enää tule, mutta oltiin väärässä. Nyt Pajulla on ääni mennyt, eli kun se maukuu niin sen ääni kuulostaa tosi käheältä. :-(  Googlettelun perusteella epäilen, että ilmeisesti pennun mukana on meille tullut joku pöpö joka on nyt sitten tarttunut Pajuun. No tänään taas soittoa eläinlääkärille, että sais kaikki vaivat pois heti, ettei ne pahennu ja kisut joudu kärsimään. Toivottavasti kyse on vaan jostain pienestä.

Kaikesta huolimatta oon ihan sairaan onnellinen Nallesta, ja siitä että tiedän sen saavan meiltä tosi hyvän kodin. Uskon, että Pajulle tekee myös hyvää, että sillä on kisukaveri. Pienet sairastelut (tai se järkyttävä rahanmeno) ei oo mitään verrattuna siihen mitä kisu tuo meidän elämään :)

4 kommenttia:

 1. Voi että osaa sitten olla söpö pikku otus!

  VastaaPoista
 2. Ihania kisuja!

  Miten nopeasti te saitte korvapunkin hoidettua? Meillä on vanhemmalla kissalla ollut nyt keväästä asti. Ei vaan lähde pois. Nyt laitettiin taas niskaan aineet ja käytettiin lääkärissä joka ei oikein osannut sanoa juuta ei jaata... Että pitää vaan pestä niitä korvia (niinkuin en pesisi!). Ja nyt kun hankittiin pari viikkoa sitten tälle vanhemmalle kaveriksi pentu, pelottaa että punkki tarttuu siihen :( Sen verran ne kuitenkin kiehnää toisissaan. Alan olla jo vähän epätoivoinen!

  Meillä muuten myös kummatkin kissat rakastaa maharapsuja! :) oli mullekin ihan yllätys että jotkut kissat oikeesti tykkää siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vielä ei tietenkään olla varmoja, että onko punkit poissa, kun korvissa näkyy vielä sitä tummaa. Me saatiin lääkkeeks sitä strongholdia minkä pitäis kuitenkin vissiin olla tehokasta :-O Meillä kisut ei oo lainkaan ulkona niin toivon, että tolla kertahoidolla nyt poistuis kaikki. :-)

   Poista

Kiitos kommentista♥