5.8.2014

Tukholma

Vuosittainen Tukholman reissu takana ja hyviä muistoja mielessä.
Lähdettiin laivalla perjantai aamuna kohti Tukholmaa. Laivamatka tuntu ikuisuuden pituselta, koska siellä ei ollut oikeen mitään ohjelmaa tai tekemistä.
Kun päästiin vihdoin seiskan aikaa illalla meidän hotelliin perille, niin oltiin kaikki niin väsyneitä että käytiin vaan lähikaupassa ja hakemassa Burger kingistä ruokaa ja mentiin nukkumaan.

Seuraavana aamuna herättiin seiskalta ja käytiin hotellin aamupalalla tankkaamassa päivää varten. ysin aikaan lähdettiin metrolla Skansenia päin. Löydettiin aika helposti perille, vaikka netistä etsittäessä ohjeita kaikissa luki eri metro, bussi ja ratikkanumerot.


Skansen on siis sellanen ulkoilmamuseo, jossa on vanhanaikaisia maatilarakennuksia ja sit myös eläimiä. Tuolla ei oo mitään eksoottisia eläimiä paitsi sammakkoja ja muita pieniä, mut muuten ainoastaan pohjoismaisia eläimiä.


Tuolla kulki myös vapaana paljon eläimiä, ja vaikka haluunkin uskotella itselleni että oon luonnonlapsi, niin olin tosi peloissani kun hanhet ja oravat kävi melkein iholle.

Skansenin jälkeen kierreltiin keskustassa monta tuntia, ja se oli aika vaivalloista koska just sillon oli Pride-kulkue, joka Ruotsissa on ihan eri mittakaavassa kuin esimerkiks suomessa.  Monen tunnin kiertelyn jälkeen mentiin metrolla takas hotelliin. Seuraavana aamuna meidän pitkin jo lähteä terminaaliin ja takas Suomeen. Laivamatka suju takaspäin paljon helpommin ja nopeemmin. Viking Grace oli paljon siistimpi laiva kuin mikään muu missä oon ollut. Pelattiin ilmakiekkoa ja pelikoneita ja käytiin bingossa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista♥