17.10.2014

Työpaja ja mummolatyylinen ravintola

Palasin tiistai-iltana Puolasta Krakovasta, jossa oltiin pidennetyllä viikonlopulla teatterimatkalla meidän teatteriporukan kanssa. Oli ihan uskomaton reissu, eikä sitä helposti vois tiivistää yhteen postaukseen. En siis tee niin! Ensimmäisenä kokonaisena päivänä käytiin hotellissa aamupalalla ja iloisena yllätyksenä tarjolla oli lettuja nutellalla, nam. Lähdettiin ratikkapysäkille odottelemaan kyytiä varjoteatteriworkshoppiin, joka oli n. 4km päässä meidän hotellista. Meidän tuurilla tietenkin ratikkalinja oli jotenkin rikki, eikä voitu mennä siis sillä. Lähdettiin kävelemään, ja en edes valehtele kun kerron, että meinasin kuolla kun kauheessa helteessä tarvottiin kaupungin läpi. En ollut varautunut edes juomapullolla. Selvisin kuitenkin ehjänä perille, ja työpaja oli tosi mahtava! 3 tuntia hujahti ihan hetkessä. Varsinkin tona päivänä oli ihan sairaan kuuma, mikä oli tietenkin myös hyvä asia, koska Suomeen palatessa lämpöä oli enää 3 astetta..

Takaspäin onneks päästiin ratikalla. Mun mielestä ulkomailla parasta on ratikalla kiertely, koska siinä saa helposti bongattua kiinnostavia paikkoja. Ehdittiin ennen illallista kierrellä vielä jonkin aikaa vanhassa kaupungissa ja ihastella upeita taloja.Illallinen syötiin ihanassa mummolatyylisessä ravintolassa. Tuolla oli paikalla myös tupapianisti, joka soitti tuttuja kappaleita. Se oli mun mielestä tosi ihanaa!
Ruoka oli hyvää ja varsinkin tunnelma saa multa plussaa!

Tältä näytti meidän ensimmäinen kokonainen päivä Krakovassa. Oon todella yllättynyt siitä, miten siistiä ja hienoa Puolassa oli. Mielikuvissa Puola näytti paljon harmaammalta ja tylsemmältä, kuin se oikeasti näyttikään. Varsinkin toi vanha osa oli mun mielestä näkemisen ja kokemisen arvoinen. Ainakin mulle, kun rakastan kaikkia vanhoja kaupunkeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista♥