17.2.2015

Luvian metsässä

Pari viikkoa sitten me kuvattiin pitkästä aikaa Nousevan Myrskyn tuotekuvia. Mallina oli Emilia, joka on ollut mallina ennenkin. Liisa oli miettinyt ihan älyttömän upeita kuvauspaikkoja meille valmiiksi. Suunnattiin kuvaamaan Luvialle, kauas keskustasta. Valmistauduttiin Liisan työhuoneella, joka sijaitsee ihanalla paikalla luonnon keskellä. Pihapiiristä bongattiin hienoja taustoja kuviin, kuten tää luminen kuusi suo-hiuskorukuviin.

Mun mielestä hienoin tausta kaikista, joissa kuvattiin, on nää tyrnipuskat. Uskomatonta, miten keskellä talvea marjat on vieläkin kiinni oksissa.

Tuolla tyrnitilalla bongattiin myös tällainen luminen puska, joka näytti ihan loputtomiin jatkuvalta tunnelilta tai onkalolta.

Pari kuvaa, jotka haluan vielä nostaa setistä esille, on nää kaks palaneessa puskassa kuvattua kuvaa. Tuhka ja lumi teki näihin tosi hienon kontrastin.

Näitä Nouseva Myrsky-kuvia on aina ihan mahtava kuvata, kun me Liisan kanssa innostutaan molemmat pienistä asioista. Yhtäkkiä toinen saattaa huudahtaa muutaman metrin päästä innoissaan, kun näkee luonnossa jonkun pienen yksityiskohdan, joka sopisi kuviin. Ilman näitä kuvauksia en katsois luontoa samalla tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista♥