18.2.2015

Metsäretki

Me tehtiin eilen kavereiden kanssa loman kunniaksi pieni reissu. Haluttiin lähteä käymään jossain luonnossa täällä Satakunnan alueella, ja päädyttiin Sammallahdenmäkeen, josta löytyy pronssikaudelta peräisin olevia hautaröykkiöitä/hiidenhautoja. Ajettiin parkkialueelle asti, ja lähdettiin siitä kävelemään. Metsässä oli välillä sellasia kylttejä, joista tiesi että oli menossa oikeaan suuntaan. Ilman kylttejä olisikin ollut hiukan vaikeaa, kun kaikki polut oli peittynyt lumeen.

Ei etukäteen luettu alueesta oikeen mitään, vaan lähdettiin reissuun vaan suorilta käsin. Se taisi kuitenkin olla virhe, koska ei löydetty mitään röykkiöitä, vaikka käveltiin pitkälle metsään. Matka vissiin olisi ollut joku pari 1,5km perille asti, mutta käveltiin kyllä pitkälle eikä mitään näkynyt. Myöhemmin luin netistä, ettei siellä talvisaikaan ole mitään löydettävää, kun kaikki on lumen alla... Kaupunkitytöt metsässä.

Meidän reissu oli silti tosi onnistunut, koska luonnossa on aina ihanaa olla. Varsinkin kivojen kavereiden kanssa! Tonne on ehdottomasti lähdettävä uudestaan kesällä, kun siellä on helpompikulkuista ja voi löytää ne röykkiöt.
 Loppupäivä kierrettiin kirppiksiä, joista löysin pari mukavaa juttua. Teen nyt lomaviikon my weekiä youtubeen, ja näytän siellä myös noi ostokset, joten jos kiinnostaa ne ja mun muut jutut niin kannattaa suunnata sinne!

1 kommentti:

  1. Selasin sun blogia ja pakko sanoo, että vautsi - oot tosi taitava kuvaamaan! :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista♥