20.3.2015

Onni on

Julkaisin juuri videon, jossa esittelin MUA-tilaukseni, joten jos haluat katsoa tuotteiden esittelyn myös videolla, niin sen löytää täältä.
Tämä on avoin rakkaudentunnustus MUA-nimistä kosmetiikkafirmaa kohtaan. Oikeesti, olin niin superonnellinen tänään kun tämä paketti saapui. Muistin, että olin tilannut ainakin kaksi palettia ja peitevoiteen. En muistanut mitä muuta ostin, joten yllätys oli todella mieluinen.

Mulla meni näihin ostoksiin yhteensä 15 puntaa, jolla normaalisti ei sais tyyliin edes yhtä palettia.

Tarkoitukseni oli siis ostaa Undress me too-paletti, jota olen kuullut kehuttavan paljon. Ilokseni sain huomata, että sillä hetkellä kaikki paletit oli -25% jo valmiiksi halvasta hinnasta pois.


Mulla oli jo pitkään ollut mielessä ostaa tää yks tietty paletti, joka on ihan täydellinen kaikenlaisten neutraalien meikkien tekemiseen. En usein muutenkaan tykkää käyttää silmissä paljoa värejä, joten nää sävyt sopii mulle paremmin kuin hyvin. Tän paletin nimi on Undress me too.

Kiinnitin huomioni myös toiseen palettiin nimeltään Twelfth night ja tää on talvipaletti, mutta mun mielestä nää sävyt käy hyvin myös muihin vuodenaikoihin. Eniten ihastuin tohon vihreeseen luomiväriin. Jotenkin mun mielikuvissa ajattelen, että se vois sopia täydellisesti punaisten hiuksien kanssa.


Olin kuullut tosi monelta näistä huulilakoista (tai eri merkkien vastaavista tuotteista) ja tuntuu, että saatoin odottaa ehkä vähän liikaa. Tässä on kyllä älyttömän hyvä pigmentti ja ton saa levitettyä todella tarkasti, koska se on ensin nestemäistä ja kuivuu mataksi parissa minuutissa. Toi kuitenkin kuluu tosi ikävästi huulilta paloina ja huulten sisäosa paljastuu rumasti.

Toi oikealla puolella oleva huulipuna on sävyssä coral flush ja toi on tosi ihana! Noissa on tosi hyvä pigmenttisyys, vaikka hintaa on sen yhden punnan.

Poskipuna sävyssä Cupcake. Tää makso punnan ja on todella pigmenttinen myöskin. Otin aika varovaisen sävyn vielä, vaikka vaihtoehtoina ois ollut paljon räikeämpiäkin värejä.


Tästä olin myöskin ihan superinnoissani, koska oon halunnut jonkun korostuspuuterin jo pidemmän aikaa. Tavallaan oon kuitenkin pelännyt sellasta superkiiltävää efektiä. Tässä puuterissa hohde on kullansävyistä ja tosi hienojakoista, joten kun sitä sipasee hiukan poskipäille, niin lopputulos on tosi luonnollinen.


Mulla on peitevoide ollut loppu, joten ajattelin testata tätä, vaikka odotukset oli tosi alhaiset. (Johtuen MUA:n meikkivoiteen aiheuttamista traumoista, älkää ostako sitä!) Tää kuitenkin yllätti positiivisesti. Levittyy mukavan pehmeästi ja peittää melko hyvin.Kokonaisuudessaan olin tosi tyytyväinen tähän tilaukseen, enkä valinnut yhtään pahoja huteja. Jee!

4 kommenttia:

Kiitos kommentista♥