4.8.2015

Porispere
Viikonloppuna olin ekaa kertaa Porisperessä! Ruisrockin jälkeen Porispere oli kivaa vaihtelua rauhallisuudellaan ja hyvällä tavalla "kotikutoisella" meiningillään. Yks lava oli kokonaan pyhitetty porilaisille bändeille, joka oli siistiä, koska nykyään on vaikea löytää mistään paikallisia bändejä kuunneltaviksi.

Perjantai oli hiukan sateinen, mutta se ei meininkiä haitannut. Jotkut kohdat oli hiukan mutaisia ja maiharit sai siitä osansa, mutta Kirjurinluoto on paikkana sinänsä kiva, sillä se on osittain hiekkakenttää, joka ei muussannu sateesta. Lauantaina sää oli pilvinen ja Sunnuntaina ihan superhyvä ja aurinkoinen!

Muista festareista positiivisesti poiketen Porisperessä oli panostettu siihen, että istumapaikkoja oli riittävästi. Alueella oli tollanen vaihtolavarykelmä, jossa puiset lavat, heinäpaalit ja päivänkakkarat tarjosivat jaloille rentoutumista kesken festaripäivän. Ihanaa kun pääsi halutessaan istumaan, vaikka liikkeellä oli paljon muitakin ihmisiä!

Toinen mahtava idea oli riippumatot ja puista roikkuvat riippukeinut. Nää oli mun mielestä ihan älyttömän ihana idea ja ainakin perhepäivänä Sunnuntaina lapset oli tosi innoissaan noista!

Syötiin kahtena päivänä härkähodarit Ilon kojulta, ja ne oli tosi hyviä, vaikka yhdeksän euron hinta oli aika paljon. Kaipasin ruokatarjontaan lisäksi jotain täyttävämpää ateriaa alle kymmenen euron hintaan, edes niitä perus makkispekkisannoksia tai jotain.

Yleisfiilis Porisperessä oli mahtava ja bänditarjonta hyvä. Seuraavana vuonna olisi mukava nähdä eri bändejä, sillä pari mun tuttua sanoi, että tuolla on ollut aika paljon samoja bändejä ja artisteja ennenkin. Paras keikka oli ehdottomasti Disco Ensemble, jotka vetää keikat aina älyttömän hyvin. Mut yllätti myös se, kuinka innokkaana fanitin Robinia ja lauloin melkein joka biisissä mukana. 
Mun mielestä Porispere oli mahtava festari just munlaiselle ihmiselle, joka käy festareille pitkälti musiikin takia, haluaa nauttia festarifiiliksestä istuskellen ja seuraten tapahtumia ja juoda ehkä yhden kylmän siiderin, enkä nauti ihmisjoukoista, koko päivän seisomisesta, tai järjettömästä riehumisesta ja sikailusta.

3 kommenttia:

 1. Moikka! Mikä tuo 50mm/1.8 objektiivi tarkalleen ottaen on? Sillä otetut kuvat näyttää mielettömän hienoilta ja ite en valokuvauksesta/objektiiveista niin kauheesti tiedä, mutta kiinnostais kovasti tietää mikä objektiivi sulla on käytössä jos vaikka itellenikin sellaisen joskus kotiuttaisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.verkkokauppa.com/fi/product/15317/hcqb/Nikon-Nikkor-AF-D-50mm-F-1-8-D tuolta esim näkee lisätietoja :-)

   Poista
  2. http://www.verkkokauppa.com/fi/product/26428/cctrx/Nikon-Nikkor-AF-S-50mm-f-1-4G-normaaliobjektiivi mulla on tollanen käytössä,

   Poista

Kiitos kommentista♥