9.9.2015

Viitta-asia

Koko viime viikko kului kiireisissä tunnelmissa laikkareilla töissä. Kiire ei toisaalta haittaa, kun saa tehdä asioita joista nauttii, eli tässä tapauksessa valokuvata. Teatteriporukoiden kanssa on sitäpaitsi mahtava työskennellä, koska ne on luovia ja rentoja tyyppejä ja yhteishenki on mahtava. Sunnuntaina oli vielä tapahtuman työntekijöille loppubileet, ja maanantai meni sängyn pohjalla maatessa. Juhliminen on kivaa, mutta se kyllä sekottaa päivärytmin jopa viikoksi sen jälkeen.
Halusin tulla näyttämään teille mun asun sunnuntailta, koska rakastan mun uutta H&M:n viitta-asiaa. Näin sen jo kaukaa ja päätin, että jos mun kokoja löytyy, niin ostan sen. Onneks hinta oli vaan 30€, niin en ihan vararikkoon mennyt ostoksen takia.
 
Viitta H&M
Ruusupanta lahja ystävältä
Mekko New Look
Kengät Vagabond/kirppis


9 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin vahingossa sun kommentin mutta kiitos paljon! En keksinyt tolle mitään järkevää sanaa koska ei toi puhtaasti viittakaan oo hahah :D!

   Poista
 2. Wautsi mikä look! asu, meikki ja hiukset, kaikki pelaavat yhteen! Alkoi tehdä tuollaista viittaa heti itsekin mieli...kuvien käsittelykin on tosi onnistunut, jäin ihailemaan näitä joksikin aikaa miettien, että miten saisi itse tuollaista jälkeä...saako kysyä mikä kalusto sulla on käytössä? Katselin muitakin kuviasi ja silmä lepäsi niissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Minna! :-) Mulla oli näissä kuvissa käytössä nikon d7100 ja nikkorin 50mm/1.4 objektiivi :-) Kuvat muokkaan photoshopilla.

   Poista
 3. Niin ihanasti sopii sun tukan väriin toi :)

  VastaaPoista
 4. Sun asukuvat on aina semmosia inspiroivia, ja sulla on aivan ihana tyyli!

  VastaaPoista
 5. Ihana viitta! Sopii kyllä sulle tosi hyvin :) Tykkään sun blogista hirmusesti ja oot ihanan oloinen ihminen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista♥