22.2.2016

Sateinen päivä

Eilinen oli sateinen päivä, mutta se ei haitannut yhtään! Mä päätin aamulla, että mun päivästä tulisi hyvä, ja niin siitä sitten tulikin! Sain tehtyä koneella paljon töitä, päivitin ja editoin ja kirjoitin ja muokkasin. Aikaansaamisesta tulee aina hyvä fiilis. Mä uskon kuitenkin, että suurin vaikutus onnellisuuteen ulkoisten tekijöiden sijaan on just se tunne sisällä, se päätös siitä, että on onnellinen. Se, että hymyilee kissavideoille ja katsoo sadepisaroita ikkunan pinnalla ajatellen, että ompa kaunista. On niin helppoa taantua negatiivisuuteen, siihen että etsii kaikesta rumuutta ja virheitä, tekemättömiä asioita ja huonoja tuntemuksia. Elämä on kuitenkin liian lyhyt siihen. Siks oonkin pyrkinyt löytämään kauneutta kaikesta ja hymyilemään läpi harmauden.

Meillä oli eilen myös teatteriharkat. Meidän ohjaama näytelmä alkaa valmistua pikkuhiljaa, ja hyvä niin, sillä ensi-iltaan on aikaa vain kuukausi.
Harkkojen jälkeen jäätiin hiomaan tällaista vanhaa pulpettia,joka oli alunperin intensiivinen mintunvihreä johon oli maalattu spraymaalilla suttuja päälle. Harmittaa etten tajunnut ottaa kuvaa, ennen kuin aloitettiin hiominen. Tää on kuitenkin yksi välivaihe. Näistä kuvista näkee kuinka paljon niitä maalikerroksia lopulta paljastuikaan. Oli mintunvihreää, vaaleaa, harmaata ja paksu kerros oranssia maalia. Uskokaa tai älkää,käsin hiominen oli tehokkaampaa kuin hiomakoneella hiominen.
Noin 2,5 tuntia siinä tais mennä, että saatiin maalipinta pois ja alta paljastui vaaleaa puuta. Seuraavaks sitten hiotaan vielä reunoja ja lakataan pöytä. Ainiin, ja oishan meillä vielä toinen pulpetti kokonaan hiomatta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista♥