24.3.2016

DIY-tiskiainepullo

Tänään näytän teille superhelpon DIY:n. Sain tän idean joskus jostain blogista ja mulla on ennenkin ollut tällainen tiskiainepullo. Vaikka tää on tosi yksinkertainen ohje, niin ajattelin, että joku vois saada tästä inspiraatiota.

Nää jutut sä siis tarvitset: joku mieluinen pullo, liimaa, suti ja pullolle kaatonokka. Mä ostin noi kaatonokat Clas Ohlsonilta, kahden kappaleen paketti maksoi vajaa 5 euroa. Liima on Tigeristä, mutta mikä tahansa Erikeeperin tyyppinen liima käy. Bongasin ton pullon Alkosta ja tykkäsin tosta etiketistä, mutta ihan yhtä hyvin voi käyttää vaikka jotain limupulloa.


Ensimmäiseksi levitin liimaa noiden etikettien päälle, jotta ne eivät irtoaisi jos ne vaikka kastuvat. Liimaa kannattaa lisätä pari kerrosta antaen sen kuivua aina välissä.

Sitten vaan tiskiaine pullon sisään ja kaatonokka paikoilleen! Voilà, valmis tiskiainepullo! Kaatonokka ei tällä kertaa uponnut ihan kokonaan pullon sisälle, eli jos se häiritsee, niin kannattaa kokeilla erilaisella pullolla mahdollisimman hyvän sovituksen saamiseksi.


2 kommenttia:

  1. Oi Miten hieno! Pakko kokeilla itsekin tuota!:)
    http://tessaheikkinen.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. ihanaa, tosi inspiroiva ohje, kiva kun jaoit!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista♥