8.4.2016

Tiger-hulluus

Tigeriin oli tullut ihania kevätuutuuksia sillä välin, kun en ollut ehtinyt varmaan lähes kuukauteen siellä käymään! En yleensä innostu kauheesti väreistä, mutta nää tämän hetkiset Tigerin värisävyt on niiin ihania!

Mun piti ostaa kukkien kasteluun pieni suihkepullo, mutta sitten bongasin tän ihanan pienen kastelukannun.

Rakastan paperipillejä, joten tietysti mun oli pakko ostaa nää! Ihana mintunvihree yhdistettynä kultaiseen toimii yllättävän hyvin, vaikka en yleensä tykkää kultasesta kauheesti.

Mulla on ennestään kaksia erilaisia snackpusseja, mutta TIETYSTI mä tarvitsin lisää. Kattokaa nyt, mintunvihreetä, vaaleenpunapersikkaista ja vaaleensinistä (ei näy kuvissa koska ne pussit on tuolla välissä) raitaa.

Paras ostos oli tälläset ihanat korkeet lasit, joissa on kansi ja pilli mukana. Näitä löyty kolmessa värissä; vaaleanpunainen, vaaleansininen ja mintunvihreä.

Mun mielestä nää sävyt on ihania eikä sellasia liian pirteitä. Toinen mahtava juttu näissä oli toi lasin pinta. Myynnissä oli laseja kahdella erilaisella pinnalla, joista toinen oli sellainen "nyppyläinen" ja toinen tällainen ihana raitainen. Nää makso 3€/kpl ja nyt oon vähän miettinyt et josko pitäis palata hakemaan pari lisää...


8 kommenttia:

 1. Toi kastelukannu! Aivan ihana, täytyy käydä hakemassa itselle, vaikka yleensä välttelen Tigeriä. :D

  VastaaPoista
 2. Voi miksi, voi MIKSI meillä ei Vaasassa ole Tigeriä :O

  VastaaPoista
 3. Noissa on ihanan keväiset sävyt! Täytyy itsekin käydä poikkeamassa Tigerissa, koska varsinkin nuo pillit houkuttelevat :D

  http://www.noraadler.com/

  VastaaPoista
 4. Eikääää, nuo lasit ovat aivan ihanat! :D Munkin pitää päästä taas Tigeriin kun pillit ovat lopussa, mäkin meinaan ostan tuolta aina noista kauniita paperisia pillejä, ne ovat ihanan piristäviä pöydässä! Tiger on kyllä siitä niin pirullinen mesta, että sieltä ei pääse ulos kuin IKEA-style kiertämällä koko perhanan kaupan ja kassoilla kädet ovatkin jo täynnä kaikkea turhaa ja vähemmän turhaa krääsää :D Ja vinkvink, Tigerissa on myös sellaisia popart-tyylisiä herkkukippoja, näitä käytetään meillä ahkerasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä ihan mun lempparit! Kiitos vinkistä, täytyy käydä tsekkaamassa ne :)

   Poista
 5. Ihania keväisiä sävyjä ja juttuja!:) Mulla olis eräs offtopic kysymys. Seurailen sua nimittäin myös instagramissa ja oon ihmetelly sun, ja monen muunkin käyttäjän kuvista, että miten kuvat saa julkaistua siten, että galleriassa kuva näkyy koko neliönruudun täyttävänä mutta kun kuvan avaa, se näkyy kokonaan ja rajaamattomana esim. normivalokuvan muotoisena. Toivottavasti ymmärsit selostuksestani :D Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan kun lisää instagramiin kuvan, niin rajaa sen silleen laajemmaks siitä kuvan vasemmassa alakulmassa olevasta rajaustyökalusta ja lisää kuvan niin se näkyy niin :)

   Poista

Kiitos kommentista♥