27.6.2016

Juhannus 2016

Viime viikko oli mahtava! Käytiin työporukalla pelaamassa petanquea kirjurissa, istuskelin yksin kirjurinluodon mallipuutarhassa miettimässä maailmaa, kuvattiin Jutan kanssa kuvia luonnon keskellä (näitä myöhemmin), vietin aikaa perheen kanssa ja viikonloppuna juhlittiin juhannusta. Perjantai oltiin kavereiden kanssa meillä. Oltiin laitettu piha kuntoon juhlia varten ja kaikki toi tarjolle herkkuja. Kuvasaldo jäi valitettavasti aika vähäiseksi, mutta se kertoo vaan hyvistä bileistä!

Lauantaina vietettiin ensin perhejuhannusta meillä. Mun veljen Jirin lapset tuli meille pariksi tunniksi, kun Jiri ja Jirin kihlattu Jenna meni salille treenaamaan.
Mentiin katsomaan lasten kanssa lampaita ja leikkimään lähellä olevan päiväkodin pihaan. Kerättiin matkalla juhannuskukkia ja toisin kuin perjantaina, jolloin mun saldo oli kolme, niin lauantaina sainkin kerättyä 7 kukkaa.  Illemmalla grillattiin koko porukalla, jonka jälkeen lähdin vielä kavereiden kanssa juhlimaan. Pelattiin melkein koko ilta mölkkyä ja vaikka pienen hetken luulinkin, että olin hyvä siinä, niin lopulta olinkin ihan surkea.
 Meidän juhannus oli kaikin puolin ihana, toivottavasti teidänkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista♥